Активен живот

coca-cola aktovna zona kavadarci

СО ОТВОРАЊЕ НА 12-ТАТА COCA-COLA АКТИВНА ЗОНА, КАВАДАРЦИ СТАНА ДЕЛ ОД ГОЛЕМИОТ ПРОЕКТ НА ПИВАРА СКОПЈЕ И COCA-COLA

18 август 2018
Aerial Sling

АЕРИАЛ СЛИНГ- СПОЈ НА ТАНЦ, АКРОБАТИКА И СПОРТ

6 април 2018
Misko Taneski

ПЛАНИНАТА МИ ГО ПРОМЕНИ ЖИВОТОТ И МЕ НАПРАВИ ПОСРЕЌЕН ЧОВЕК – МИШКО ТАНЕСКИ – ПЛАНИНАР

9 февруари 2018
letacko iskustvo

ОТКАКО ЌЕ ГО ДОЖИВЕЕТЕ ПРВОТО ЛЕТАЧКО ИСКУСТВО, ЗАСЕКОГАШ ЌЕ ЧЕКОРИТЕ ПО ЗЕМЈАТА СО ПОГЛЕД СВРТЕН КОН НЕБОТО

15 август 2017

Ние го сакаме пивото

Ние го сакаме пивото затоа што нè зближува. Тоа носи уживање. Пивото може да биде дел од здрав и урамнотежен животен стил доколку се консумира одговорно.

Видеа

Едукативен проект на Пивара Скопје - За безбедни и здрави школски денови
Едукативен проект на Пивара Скопје - За безбедни и здрави школски денови
Едукативен проект на Пивара Скопје - За безбедни и здрави школски денови
Еко-акција за чистење на кејот на Вардар
Еко-акција за чистење на кејот на Вардар
Еко-акција за чистење на кејот на Вардар
Корпоративна одговорност и одржливост на Пивара Скопје
Корпоративна одговорност и одржливост на Пивара Скопје
Корпоративна одговорност и одржливост на Пивара Скопје
Промоција на првата Студија за социо - економското влијание на Пивара Скопје
Промоција на првата Студија за социо - економското влијание на Пивара Скопје
Промоција на првата Студија за социо - економското влијание на Пивара Скопје
Садиме љубов - Волонтерска акција на жените од Пивара Скопје
Садиме љубов - Волонтерска акција на жените од Пивара Скопје
Садиме љубов - Волонтерска акција на жените од Пивара Скопје
Пивара Скопје - Жед за перфекција
Пивара Скопје - Жед за перфекција
Пивара Скопје - Жед за перфекција
Пиварци на Скопски Маратон 2018
Пиварци на Скопски Маратон 2018
Пиварци на Скопски Маратон 2018
Кога возите, никогаш немојте да пиете!
Кога возите, никогаш немојте да пиете!
Кога возите, никогаш немојте да пиете!
Пивара Скопје и Галичка Свадба - нераскинлива врска на две автентични приказни
Пивара Скопје и Галичка Свадба - нераскинлива врска на две автентични приказни
Пивара Скопје и Галичка Свадба - нераскинлива врска на две автентични приказни
Консумирај одговорно: Heineken експеримент
Консумирај одговорно: Heineken експеримент
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Консумирај одговорно: Heineken експеримент
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Скопско radler со печурки во крем сос
Скопско radler со печурки во крем сос
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Скопско radler со печурки во крем сос
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Темно пиво со чоколаден колач
Темно пиво со чоколаден колач
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Темно пиво со чоколаден колач
03 ДЕКЕМВРИ 2015
ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – ГОЦЕ ОЈЛЕСКИ
ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – ГОЦЕ ОЈЛЕСКИ
15 ЈАНУАРИ 2016
ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – ГОЦЕ ОЈЛЕСКИ
15 ЈАНУАРИ 2016
Нашите луѓе: Надица и Моника
Нашите луѓе: Надица и Моника
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Надица и Моника
03 ДЕКЕМВРИ 2015
ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – НИКОЛА МИТРЕВСКИ
ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – НИКОЛА МИТРЕВСКИ
21 ЈАНУАРИ 2016
ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – НИКОЛА МИТРЕВСКИ
21 ЈАНУАРИ 2016
Овошно пиво со тестенини во сос од зеленчук
Овошно пиво со тестенини во сос од зеленчук
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Овошно пиво со тестенини во сос од зеленчук
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Ади, Ива, Наташа и Ѓорѓе
Нашите луѓе: Ади, Ива, Наташа и Ѓорѓе
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Ади, Ива, Наташа и Ѓорѓе
03 ДЕКЕМВРИ 2015
ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – НАУМЧЕ МОЈСОВСКИ
ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – НАУМЧЕ МОЈСОВСКИ
19 ЈАНУАРИ 2016
ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – НАУМЧЕ МОЈСОВСКИ
19 ЈАНУАРИ 2016
Светло пиво со филе од патка во фурна
Светло пиво со филе од патка во фурна
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Светло пиво со филе од патка во фурна
03 ДЕКЕМВРИ 2015
ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – ФИЛИП ТАЛЕСКИ
ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – ФИЛИП ТАЛЕСКИ
17 ЈАНУАРИ 2016
ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – ФИЛИП ТАЛЕСКИ
17 ЈАНУАРИ 2016
Нашите луѓе: Ламбро и Елес
Нашите луѓе: Ламбро и Елес
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Ламбро и Елес
03 ДЕКЕМВРИ 2015
СКОПСКО и Здравко Дејановиќ на К2
СКОПСКО и Здравко Дејановиќ на К2
03 ДЕКЕМВРИ 2015
СКОПСКО и Здравко Дејановиќ на К2
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Божидар, Јегише и Ѓоко
Нашите луѓе: Божидар, Јегише и Ѓоко
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Божидар, Јегише и Ѓоко
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Едукативен центар
Едукативен центар
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Едукативен центар
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Маја, Газмен и Душан
Нашите луѓе: Маја, Газмен и Душан
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Маја, Газмен и Душан
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Роза, Александар и Маја
Нашите луѓе: Роза, Александар и Маја
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Роза, Александар и Маја
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Консумирај одговорно: Играј повеќе, консумирај умерено
Консумирај одговорно: Играј повеќе, консумирај умерено
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Консумирај одговорно: Играј повеќе, консумирај умерено
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите потрошувачи: Зоки Џубокс
Нашите потрошувачи: Зоки Џубокс
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите потрошувачи: Зоки Џубокс
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите потрошувачи: Жабарот
Нашите потрошувачи: Жабарот
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите потрошувачи: Жабарот
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите потрошувачи: Патката
Нашите потрошувачи: Патката
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите потрошувачи: Патката
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите потрошувачи: Чамо
Нашите потрошувачи: Чамо
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите потрошувачи: Чамо
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Уметност и пиво
Уметност и пиво
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Уметност и пиво
03 ДЕКЕМВРИ 2015

Пивара Скопје низ бројки

94

години на нашите потрошувачи им нудиме освежување и уживање

#1

позиција на пазарот на пиво

#1

позиција на пазарот на безалкохолни пијалаци

5

основни пивски брендови

14

основни брендови на безалкохолни пијалаци

68

типови пакувања на пиво

65

типови пакувања на безалкохолни пијалаци

361

вработени

16

вработени преку посредништво

13.000+

купувачи

1.000

локални добавувачи

2

производствени капацитети: за пиво и безалкохолни пијалаци​

Награди и признанија

Полна чаша на Instagram