Аплицирајте за менаџмент обука

Име:*

Презиме:*

Пол:*

Дата на раѓање:*

Адреса:*

Телефон:*

Е-маил:*

Наведете го вашиот степен на образование:*

Образовна Институција:*

Смер:*

Работно искуство:*

Моментално вработување:*

Име на фирма/организација:*

Сектор:*

Работна позиција:*

Потврдувам дека сите горенаведени податоци се точни и согласен сум компанијата да ме контактира во иднина доколку постои отворена позиција.*

captcha

Пивара Скопје

Ние сме тука за Вас, подготвени да одговориме. Затоа што Вашето задоволство е најголемата награда за нас.

Следете нè

Полна чаша на Instagram