Заштита на лични податоци

За кои било информации поврзани со заштита на личните податоци, контактирајте не на овој е-маил: DataProtectionOffice@cchellenic.com

Доколку сакате да поднесете барање кое се однесува на обработка на вашите лични податоци, ве молиме да поднесете официјално барање на следниот
линк.

Пивара Скопје

Ние сме тука за Вас, подготвени да одговориме. Затоа што Вашето задоволство е најголемата награда за нас.

Следете нè

Полна чаша на Instagram