Купувачи

Купувачите се наши партнери со кои заедно победуваме и одиме напред. Споделете го Вашето мислење каде уште може да го подобриме нашето работење или обратете се за какви било прашања. Нашиот тим за поддршка на купувачите е посветен на тоа да одговори во најбрз можен рок.

Компанија:*

Име на објект:*

Адреса:*

Град/Село:*

SAP шифра на купувач (10 цифри, 95000ХХХХХ):

Општина:*

Име:*

Презиме:*

Телефон:*

Е-маил:*

Детален опис на барањето:*

Број на фактура:

Датум на фактура:

captcha

Пивара Скопје

Ние сме тука за Вас, подготвени да одговориме. Затоа што Вашето задоволство е најголемата награда за нас.

Следете нè

Полна чаша на Instagram