Посетете нè

Организација/Институција:

Име:*

Презиме:*

Адреса:*

Телефон:*

Е-маил:*

Број на посетители:*

Коментар:

captcha

 

Предност на посетители ќе се дава по принципот “прв аплицирал – прв услужен”.
Приоритет за посета ќе се дава на групи над 10 лица.
Посетите во производствениот дел на безалкохолни пијалаци се само за лица со наполнети 12 години.
Посетите во производствениот дел на пиво се само за лица со наполнети 18 години.

Пивара Скопје

Ние сме тука за Вас, подготвени да одговориме. Затоа што Вашето задоволство е најголемата награда за нас.

Следете нè

Полна чаша на Instagram