СОВРШЕНА КОМБИНАЦИЈА: ОВОШНО ПИВО СО ТЕСТЕНИНИ ВО СОС ОД ЗЕЛЕНЧУК

Секоја чаша има своја чинија. Ние ви предлагаме овошно пиво со тестенини во сос од зеленчук.

 

Полна чаша на Instagram