СОВРШЕНА КОМБИНАЦИЈА: СКОПСКО RADLER СО ПЕЧУРКИ ВО КРЕМ СОС

Секоја чаша има своја чинија. Ние ви предлагаме СКОПСКО Радлер со печурки во крем сос.

 

Полна чаша на Instagram