Студентска пракса

Име:*

Презиме:*

Пол:*

Датум на раѓање:*

Адреса:*

Телефон:*

Е-маил:*

Факултет:*

Смер:*

Наведете го периодот кога сакате да ја реализирате праксата:*
Датум од: Датум до:

Познавање на МS Office:*
MS WordMS ExcelMS PowerPoint

Познавање на странски јазици:*
АнглискиГерманскиФранцускиДруги

Поседувате возачка дозвола:*

Сертификати:*

Прикачете мотивационо писмо:*

Потврдувам дека сите горенаведени податоци се точни и согласен сум компанијата да ме контактира во иднина доколку постои отворена позиција*

captcha

Пивара Скопје

Ние сме тука за Вас, подготвени да одговориме. Затоа што Вашето задоволство е најголемата награда за нас.

Следете нè

Полна чаша на Instagram