Портфолио

ЛИДЕРИТЕ НОСАТ ВОЗБУДА НА ПАЗАРОТ

„Ми го разубавивте денот“, ова беше коментарот на еден од нашите потрошувачи на објавата дека го лансираме новото СКОПСКО Темно. Во тој момент сфатив дека имаме одличен производ кој ќе постигне голе...

23 декември 2015

НАЈЧЕСТИТЕ ПРАШАЊА ЗА СТЕВИЈА

Денес живееме со брзо темпо на живот, ставајќи поголем акцент на нашите секојдневни навики и животен стил кои треба да ни помогнат да го издржиме таквото темпо. Покажувајќи интерес за теми како здра...

22 декември 2015

ПРИКАЗНАТА ЗА RADLER

Што се крие зад името? Мешањето на пивото со други вкусови нема долга традиција на македонскиот пивски пазар, меѓутоа не може да се негира фактот дека долгите топли летни ноќи се совршени за освежу...

20 декември 2015

СКОПСКО, МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД ОБИЧЕН БРЕНД

Уште на влезот на Пивара Скопје се чувствува слаткиот мирис на јачмен и хмељ, што буди убави чувства. Со самата прошетка низ емоциите кои ги поттикнува овој мирис, почнувате да се чувствувате гордо....

20 декември 2015

ROSA, ПРВОТО ЕКО-ШИШЕ СО ДО 30 ПРОЦЕНТИ РАСТИТЕЛНО ПОТЕКЛО

Rosa на пазарот во Македонија, Србија, Црна Гора и Босна и Херцеговина го лансираше првото еко ПЕТ шише, чија амбалажа е со 30 проценти растително потекло, што ја прави наполно погодна за рециклирањ...

18 декември 2015

NESTEA СТЕВИЈА КАКО ИНОВАЦИЈА

Љубителите на ледени пијалаци, а посебно оние кои посветено ја бројат секоја калорија, можат да уживаат во омилениот ладен чај Nestea кој сега има 30 проценти помалку калории, бидејќи е засладен со ...

18 декември 2015

HEINЕKEN ПРОГЛАСЕН ЗА КРЕАТИВЕН МАРКЕТЕР НА ГОДИНАТА ОД „CANNES LIONS“ 2015

Меѓународниот фестивал на креативноста Cannes Lions објави дека за 2015 HEINEKEN е награден за креативен маркетер на годината.  Признанието ги наградува оние  компании кои се разликуваат со инспирир...

17 декември 2015

Полна чаша на Instagram