Запознајте ги нашите луѓе

Луѓето се нашата најголема инвестиција и всушност самите Пиварци ја прават Пивара Скопје она што е.

Нашите луѓе: Ламбро и Елес
Нашите луѓе: Ламбро и Елес
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Ламбро и Елес
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Божидар, Јегише и Ѓоко
Нашите луѓе: Божидар, Јегише и Ѓоко
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Божидар, Јегише и Ѓоко
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Маја, Газмен и Душан
Нашите луѓе: Маја, Газмен и Душан
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Маја, Газмен и Душан
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Роза, Александар и Маја
Нашите луѓе: Роза, Александар и Маја
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Роза, Александар и Маја
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Ива, Наташа и Ѓорѓе
Нашите луѓе: Ива, Наташа и Ѓорѓе
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Ива, Наташа и Ѓорѓе
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Надица и Моника
Нашите луѓе: Надица и Моника
03 ДЕКЕМВРИ 2015
Нашите луѓе: Надица и Моника
03 ДЕКЕМВРИ 2015

КУЛТУРАТА ВО ПИВАРА СКОПЈЕ НЕ ДОЗВОЛУВА ДА СЕ ЗАГЛАВИШ ВО СВОЈАТА КОМФОРНА ЗОНА И ТЕ ПОТТИКНУВА ДА НАПРЕДУВАШ

Пивара Скопје ги учи вработените на тоа кои се компаниските вредности, да бидат автентични и да ја чувствуваат компанијата како дел од себе, – вели Сашко Митревски, менаџер за одржување, енергетик...

12 октомври 2018

ВО ПИВАРА СКОПЈЕ СЕ ИСПРЕПЛЕТЕНИ ЕНТУЗИЈАЗМОТ, ЖЕЛБАТА ЗА УЧЕЊЕ И ДОКАЖУВАЊЕ НА ПОМЛАДИТЕ И ИСКУСТВОТО НА ПОВОЗРАСНИТЕ КОЛЕГИ

„Понудата за работа во Пивара Скопје, веднаш ја прифатив со воодушевување. Кога се присетувам на тие моменти, раскажувам на шега дека промената се случи буквално преку ноќ, бидејќи директно по зав...

24 август 2018

НАЈГОЛЕМ ПРЕДИЗВИК НА ТИМОТ ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ Е УЧЕСТВОТО ВО ПРОЦЕСОТ НА РАЗВОЈ НА НОВИ ПРОИЗВОДИ, КОИ СЕКОГАШ СЕ СТРЕМИМЕ ДА БИДАТ СОГЛАСНО БАРАЊАТА НА ПОТРОШУВАЧИТЕ

,,Соработката со колегите, взаемното почитување и тимската работа се клучни во процесот на постигнување големи успеси’’ -  вели Дејан Ангеловски, кој во изминативе 14 години по промена на повеќе р...

18 јули 2018

ПРИЗНАНИЕТО ЗА НАЈДОБАР РАБОТНИК ВО ПИВАРА СКОПЈЕ СЕ ДОЛЖИ НА ДИСЦИПЛИНАТА, ПОСВЕТЕНОСТА НА РАБОТАТА И РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ ПРЕКУ РАЗГОВОР

"Во Пивара Скопје научив што е ред, работа, дисциплина и одлични меѓучовечки односи кои во голема мера ми помогнаа во секојдневниот живот. За да бидете успешни треба да ги имате сите добри особини...

18 јуни 2018

ИНВЕСТИРАЊЕТО ВО ПРОФЕСИОНАЛНИОТ РАЗВОЈ НА ВРАБОТЕНИТЕ Е НАШ ПРИОРИТЕТ

Глобалните системи со своите стандарди, процеси и постојано усовршување на начините на работа ни помагаат успешно да го контролираме и да го одржиме највисокото ниво во нашето работење и да ги спр...

23 мај 2018

ПИВАРА СКОПЈЕ СОРАБОТУВА И ПРИТОА ОБЕЗБЕДУВА РАБОТА ЗА 1.000 ДОБАВУВАЧИ ОД ЗЕМЈАТА, ОД КОИ ГОДИШНО НАБАВУВА СТОКИ И УСЛУГИ ВО ИЗНОС ОД 33,6 МИЛИОНИ ЕВРА

Иако од аплицирање за работа во Пивара Скопје се поминати 17 години, и ден денес се сеќавам на возбудата и предизвикот, шесте интервјуа во низа, неизвесноста до конечната селекција на кандидатите....

16 април 2018

ПРВИОТ ПРЕДУСЛОВ ЗА ПОСТИГНУВАЊЕ ИСКЛУЧИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ ВО ЛОГИСТИКА СЕ ВРАБОТЕНИТЕ И НИВНАТА ПОСВЕТЕНОСТ НА РАБОТАТА

 “Воден од потребата да си обезбедам финансии за летен одмор, се јавив на оглас за сезонски работници со намера да останам само 3 месеци, но еве и после 28 години јас сѐ уште сум тука”- вака Панче...

10 април 2018

ПИВАРА СКОПЈЕ Е КОМПАНИЈА ВО КОЈА РОДОВАТА ЕДНАКВОСТ Е ЕДЕН ОД ПРИОРИТЕТИТЕ И СИТЕ ИМААТ ЕДНАКВИ МОЖНОСТИ ЗА НАПРЕДУВАЊЕ

Нејзиното животно мото е „Упорноста секогаш дава резултати”. Секогаш и во сѐ со позитивна мисла и неуморно кон предизвиците. Годинава го доби јубилејното признание за цели три децении работа во Пи...

30 март 2018

СРЕЌНА СУМ ШТО СУМ ДЕЛ ОД КОМПАНИЈА КОЈА ВРАБОТЕНИТЕ ГИ СМЕТА ЗА КЛУЧНИ ЗА СВОЈОТ УСПЕХ – ОЛИВЕРА ДАНЕВСКА МИТАНОСКИ – МЕНАЏЕР ЗА ГРИЖА НА КУПУВАЧИ

“Како и сите млади кои сонуваа да работат за една од најдобрите компании во Македонија, и јас копнеев да добијам таква шанса. Еден повик од HR службата на Пивара Скопје ја прекина мојата потрага п...

22 март 2018

ТРИ ДЕЦЕНИИ ПОМИНАТИ ВО ПИВАРА СКОПЈЕ СЕ ДОКАЗ ЗА МОЕТО ЗАДОВОЛСТВО ВО КОМПАНИЈАТА – ВАСКА ВЕЛИЧКОВСКА – ОПЕРАТОР ВО ТОЧИЛНИЦА ЗА ПИВО

“Ниту во работата, ниту во животот обврските не ги делам на машки и женски. Во Точилница за пиво работам со колеги мажи и две колешки и сите подеднакво професионално си ја извршуваме работата” – в...

16 март 2018

УСПЕШНИТЕ ЖЕНИ ВО ПИВАРА СКОПЈЕ СЕ ДОКАЗ ДЕКА НИЕ ЖЕНИТЕ ВО НИШТО НЕ ЗАОСТАНУВАМЕ НА ДЕЛОВЕН ПЛАН ЗАД ПРИПАДНИЦИТЕ НА СПРОТИВНИОТ ПОЛ – ОЉА ГИГОВА – ТИМ ЛИДЕР НА ФАКТУРНО ОДДЕЛЕНИЕ

“Со оглед на фактот дека рано започнав да работам, јас практично растев и созревав како личност во оваа компанија која ја чуствувам како втор дом, а моите колеги Пиварци како второ семејство”- вел...

9 март 2018

ПИВАРА СКОПЈЕ Е КОМПАНИЈА КОЈА ГИ ПОСЕДУВА ДВЕТЕ ОСНОВНИ РАБОТИ ПОТРЕБНИ ЗА РАЗВОЈ И УНАПРЕДУВАЊЕ ЗА МЕНЕ И ЗА МОЈАТА ПРОФЕСИЈА

По вокација IT инженер, по професија Супервизор за IT операции во Пивара Скопје. Нашиот денешен соговорник, Александар Нешкевски уште од мал знаел кој ќе биде неговиот животен позив. Навраќајки се...

26 февруари 2018

НАСЛЕДСТВОТО КОЕ ГЕНЕРАЦИИТЕ ПРЕД МЕНЕ ГО ОСТАВИЛЕ ЗАД СКОПСКО БЕШЕ И СЀ УШТЕ Е ОСНОВНА СУПСТАНЦА ВО МОЈОТ КРЕАТИВЕН ПРИСТАП

Работам уште од тинејџерските денови. Како средношколец работев хонорарно на разни промоции, како дел од промо тимовите на маркетинг агенциите. Уште тогаш ја почуствував магијата на маркетингот и ...

23 февруари 2018

НАШИТЕ ЛУЃЕ: БОЖИДАР, ЈЕГИШЕ И ЃОКО

  Запознајте ги и другите наши луѓе....

24 декември 2015

АЛЕКСАНДАР РУЖЕВИЌ – НОВ ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР НА ПИВАРА СКОПЈЕ АД

Од 1-ви јуни 2014-та функцијата генерален директор на Пивара Скопје ќе ја извршува Александар Ружевиќ. Тој ќе го преземе раководењето од Јаак Микел кој е унапреден на позицијата генерален директор на ...

1 јуни 2014

Полна чаша на Instagram