Отворени позиции

ОПЕРАТОР ВО ТОЧИЛНИЦА

...

22 октомври 2021

МЕХАНИЧАР – БРАВАР

...

11 август 2021

Legal Counsel

...

16 јули 2021

ОПЕРАТОР ВО ЕНЕРГЕТИКА

...

11 февруари 2021

ФИНАНСИСКИ АНАЛИТИЧАР

...

26 јануари 2021

УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАРОТ ЗА ПОВЕЌЕ РЕОНИ

ДЕТАЛИ ЗА РАБОТНАТА ПОЗИЦИЈА: Позицијата „Унапредувач на пазарот“ е срцето на Пивара Скопје АД. Истата е исполнета со комуникација, предизвици, и проектни работни задачи преку што секојдневно го со...

12 ноември 2020

ОГЛАС ЗА РАБОТА: УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАРОТ ЗА ГОСТИВАР И ТЕТОВО

ДЕТАЛИ ЗА РАБОТНАТА ПОЗИЦИЈА: Позицијата Унапредувач на пазарот е срцето на Пивара Скопје АД. Истата исполнета со комуникација, предизвици, проектни и работни задачи преку која секојдневно го согле...

4 август 2020

ОГЛАС ЗА РАБОТА: УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАРОТ ЗА ДЕБАР

При секојдневното сретнување со нашите клиенти и потрошувачи, ти ќе бидеш лицето на Пивара Скопје. Во рамките на твојот нов тим, ќе добиеш поддршка за професионално развивање во пријателска и поттикну...

1 август 2020

ОГЛАС ЗА РАБОТА: УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАРОТ ЗА КИЧЕВО

При секојдневното сретнување со нашите клиенти и конзумери, ти ќе бидеш лицето на Пивара Скопје. Во рамките на твојот нов тим, ќе добиеш поддршка за професионално развивање во пријателска и поттикнува...

13 март 2020

ОГЛАС ЗА РАБОТА: ОПЕРАТОР ЗА ПОДГОТОВКА НА СИРУП И ТРЕТМАН НА ВОДА

Одговорен е за квалитетно и ефикасно извршување на работните задачи во одделот сирупана, согласно интерните правила и процедури, законските регулативи и корпорациските стандарди на Coca-Cola HBC &...

11 март 2020

ОГЛАС ЗА РАБОТА: ПЛАНЕР НА ПОБАРУВАЧКА

ЗА ТВОЈАТА НОВА РАБОТА: Позицијата планер на побарувачка е клучот во протокот на информации и планирањето помегу продажбата и производството. Како Планер на побарувачка ти ќе бидеш главната алка пр...

9 март 2020

ОГЛАС ЗА РАБОТА: УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАРОТ ЗА ГОСТИВАР И ТЕТОВО

При секојдневното сретнување со нашите клиенти и конзумери, ти ќе бидеш лицето на Пивара Скопје. Во рамките на твојот нов тим, ќе добиеш поддршка за професионално развивање во пријателска и поттикнува...

6 март 2020

НАТОЧИ ИСКУСТВО, ПРИДРУЖИ СЕ НА ТИМОТ COCA – COLA HBC И HEINEKEN!

ЗА ТВОЈАТА НОВА РАБОТА: Позицијата Унапредувач на пазарот е срцето на Пивара Скопје. Улога каде што го гледаш позитивното влијание од твојата секојдневна работа. Како унапредувач на пазарот ќе биде...

27 февруари 2020

ОГЛАС ЗА РАБОТА: УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАРОТ ЗА СКОПЈЕ

При секојдневното сретнување со нашите клиенти и конзумери, ти ќе бидеш лицето на Пивара Скопје. Во рамките на твојот нов тим, ќе добиеш поддршка за професионално развивање во пријателска и поттикнува...

5 февруари 2020

ОГЛАС ЗА РАБОТА: АГЕНТ ЗА ГРИЖА ЗА КОРИСНИЦИ

При секојдневното сретнување со нашите клиенти и потрошувачи, ти ќе бидеш лицето на Пивара Скопје. Во рамките на твојот нов тим, ќе добиеш поддршка за професионално развивање во пријателска и поттикну...

24 јануари 2020

ОГЛАС ЗА РАБОТА: КОМЕРЦИЈАЛИСТ – УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАРОТ ЗА ВИНИЦА И КОЧАНИ

При секојдневното сретнување со нашите клиенти и конзумери, ти ќе бидеш лицето на Пивара Скопје. Во рамките на твојот нов тим, ќе добиеш поддршка за професионално развивање во пријателска и поттикнува...

21 јануари 2020

ОГЛАС ЗА РАБОТА: СОРАБОТНИК ЗА ТРЕЈД МАРКЕТИНГ

ЗА ТВОЈАТА НОВА РАБОТА: Во рамките на твојот нов тим, ќе добиеш поддршка за професионално развивање во пријателска и поттикнувачка средина. Ќе развиваш тактики преку креирање иновативни и ефективни...

17 јануари 2020

ОГЛАС ЗА РАБОТА: КОМЕРЦИЈАЛИСТ – УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАРОТ ЗА СТРУГА И ДЕБАР

При секојдневното сретнување со нашите клиенти и конзумери, ти ќе бидеш лицето на Пивара Скопје. Во рамките на твојот нов тим, ќе добиеш поддршка за професионално развивање во пријателска и поттикнува...

14 јануари 2020

ОГЛАС ЗА РАБОТА: КОМЕРЦИЈАЛИСТ – УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАРОТ ЗА ОХРИД

При секојдневното сретнување со нашите клиенти и конзумери, ти ќе бидеш лицето на Пивара Скопје. Во рамките на твојот нов тим, ќе добиеш поддршка за професионално развивање во пријателска и поттикнува...

8 јануари 2020

ОГЛАС ЗА РАБОТА: КОМЕРЦИЈАЛИСТ – УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАРОТ ЗА КАВАДАРЦИ И ГЕВГЕЛИЈА

Работна позиција исполнета со комуникација, предизвици, проектни и работни задачи и можности како за личен така и за кариерен развој.   Што е тоа што го бараме: Висока стручна подготовка (В...

23 октомври 2019

ОГЛАС ЗА РАБОТА: КОМЕРЦИЈАЛИСТ – УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАРОТ ЗА ОХРИД

Работна позиција исполнета со комуникација, предизвици, проектни и работни задачи и можности како за личен така и за кариерен развој.   Што е тоа што го бараме: Висока стручна подготовка (В...

16 октомври 2019

ОГЛАС ЗА РАБОТА: ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР – АВТОМАТИЧАР

Работна позиција исполнета со комуникација, предизвици, проектни и работни задачи и можности за личен и кариерен развој. Што е тоа што го бараме: Средна стручна подготовка во областа на електр...

14 октомври 2019

ОГЛАС ЗА РАБОТА: КОМЕРЦИЈАЛИСТ – УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАРОТ ЗА ГОСТИВАР И ДЕБАР

Работна позиција исполнета со комуникација, предизвици, проектни и работни задачи и можности како за личен така и за кариерен развој.   Што е тоа што го бараме: Висока стручна подготовка (В...

8 октомври 2019

ОГЛАС ЗА РАБОТА: КОМЕРЦИЈАЛИСТ – УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАРОТ ЗА КРИВА ПАЛАНКА

Работна позиција исполнета со комуникација, предизвици, проектни и работни задачи и можности како за личен така и за кариерен развој.   Што е тоа што го бараме: Висока стручна подготовка (В...

30 септември 2019

ОГЛАС ЗА РАБОТА: ФИНАНСИСКИ АНАЛИТИЧАР

Работна позиција исполнета со предизвици, проектни и работни задачи и наменски обуки.   Што е тоа што бараме: Висока стручна спрема – ВСС, со предност од областа на финансиите (финансиски м...

30 август 2019

Пивара Скопје нуди шанса за пракса
на студенти во Република Македонија во различни сектори.

АПЛИЦИРАЈте ЗА СТУДЕНТСКА ПРАКСА

Полна чаша на Instagram