Награди и признанија

Наградите и признанијата се потврда на нашата посветеност за обезбедување на најдоброто во тоа што го работиме, но и обврска и одговорност кон нас самите и сите засегнати страни постојано да одиме напред.

priznanie

Признание на ПАКОМАК, Пивара Скопје и Холандска Амбасада за успешно спроведена општествено одговорна практика

Признанието го додели Министерство за економија и Координативното тело за општествена одговорност на претпријатија

Признанието е доделено во 2018

priznanie

Признание “Најуспешна жена менаџер за 2017-та” на Александа Аргир – менаџер за човечки ресурси, за јакнење на улогата на жените во општеството

Признанието го додели Агенција Марили

Признанието е доделено во 2018

priznanie

Благодарница за поддршка на „Меѓународната обука за млади лидери“

Благодарницата ја додели – Претседателот на државата

Благодарницата е доделена во 2018

priznanie

Благодарница за континуирана едукација на младите

Благодарницата ја додели – Студентска организација АЛУМНИ

Благодарницата е доделена во 2017

priznanie

Благодарница за поддршка и јакнење на младите во општеството за 2016 година

Благодарницата ја додели – Претседателот на државата

Благодарницата е доделена во 2017

priznanie

Признание за волонтеризам на вработени за 2016 година

Признанието го додели: Црвен Крст на Град Скопје

Признанието е доделено во 2017

priznanie

Јубилејно признание за континуирана и долгогодишна поддршка на СОС Детско Село Македонија

Признанието го додели: СОС Детско Село Македонија

Признанието е доделено во 2017

nagradi

НАГРАДА „ЗЛАТНА МОНЕТА“ ЗА КОМПАНИЈА БРЕНД СО НАЈВИСОКА КОРПОРАТИВНА РЕПУТАЦИЈА

Наградата ја додели: Сојуз на стопански комори на Македонија

Наградата е доделена во 2016

priznanie

Признание за особен придонес во стопанството и за севкупниот развој на локалната заедница

Признанието го додели: општина Гази Баба

Признанието е доделено во 2016

nagradi

Награда за Квалитет и Одржлив развој

Наградата ја додели:  Coca-Cola HBC

Наградата е доделена во 2015

nagradi

Национална награда за најдобри практики од областа на безбедноста и здравјето при работа

Наградата ја доделува: Македонско здружение за заштита при работа и Меѓународната организација на трудот

Наградата е доделена во 2014

nagradi

4 “Monde selection” златни медали за СКОПСКО квалитет

Наградата ја додели: Институтот за селекција на квалитет “Monde selection” во Брисел

Наградата е доделена во 2013

priznanie

Признание на Црвен Крст за национален бронзен партнер

Признанието го додели: Национален Црвен Крст

Признанието е доделено во 2013

nagradi

Награда за Квалитет и Одржлив развој

Наградата ја додели: Coca-Cola HBC

Наградата е доделена во 2014

priznanie

Бр.1 Coca-Cola индекс за квалитет во светот

Признанието го додели: The Coca-Cola Company

Признанието е доделено во 2013

nagradi

Награда за најдобра практика на синџири на снабдување

Наградата ја додели: Heineken CEE сектор за синџири на снабдување

Наградата е доделена во 2012

nagradi

Национална награда за Инвестирање во Заедницата за Програмата за развој на младите

Признанието го додели: Национално координативно тело за Корпоративна општествена одговорност ко-финансирано од  Европската Унија и имплементирано од Министерството за Економија

Наградата е доделена во 2012

priznanie

Признание за 30 годишното континуирано партнерство со Националната Ракометна Федерација

Наградата ја додели: Македонска Ракометна Федерација

Признанието е доделено во 2011

priznanie

Национално признание за животна средина за Био станицата за прочистување на отпадни води

Признанието го додели: Национално координативно тело за Корпоративна општествена одговорност ко-финансирано од Европската Унија и имплементирано од Министерството за Економија

Признанието е доделено во 2011

nagradi

Трофеј за Висок квалитет на СКОПСКО и 4 златни медали за квалитет на СКОПСКО

Наградата ја додели: Институтот за селекција на квалитет “Monde selection” во Брисел

Наградата е доделена во 2010

priznanie

Бр.1 Coca-Cola индекс за квалитет во светот

Признанието го додели: The Coca-Cola Company

Признанието е доделено во 2009

Полна чаша на Instagram