Резултати од таг: авантура

ВЕТЕР ВО КОСА, БИТОЛА ПОД ТРКАЛА

Битола – градот во подножјето на Пелистер. Доволно голем и убав да побуди во вас желба за нова авантура, овојпат на велосипед. Возење велосипед низ град е една од најубавите и здрави активности пре...

25 декември 2015

СО ИСКАЧУВАЊЕТО НА ВРВОТ СИ САМО НА ПОЛОВИНА ПАТ ДО УСПЕХОТ

Сабота попладне, „Плеј кафе“ во „Сити Мол“ полно со случајни и намерни гости. Меѓу овие вториве беше и нашата екипа, која нетрпеливо го чекаше алпинистот Здравко Дејановиќ, човекот кој испиша исто...

19 декември 2015

ПЕШ НИЗ БЕРОВСКО

Високо на падините на Малешевијата се крие едно мало гратче, мал свет и недопрен дел од природата кој ве мами и ве поканува да го истражите, да го впиете и да го искусите. Берово - бисерот на Источн...

6 ноември 2015

МАКЕДОНИЈА ИСПРАТИ ПОРАКА ЗА СРЕЌА КОН СВЕТОТ

Преку Амбасадорите на среќата на Coca-Cola Големо срце во форма на сонце кое зрачи кон целиот свет доминира на специјално дизајнираното шише од Coca-Cola кое членовите на Експедиција 206 го добија ...

16 јуни 2010

Полна чаша на Instagram