Резултати од таг: Амбасадори на одговорната консумација

ПИВАРА СКОПЈЕ ГО ПОТВРДУВА СВОЈОТ ОДРЖЛИВ И ОДГОВОРЕН БИЗНИС МОДЕЛ

Пивара Скопје и оваа година со голема посветеност се приклучи кон одбележувањето на Светскиот ден на одговорна консумација на пиво – 16 септември. Иницијативата за ваков ден на кој на глобално ниво...

16 септември 2016

ВО ВОЗЕЊЕТО НЕМА ПОБЕДА ИЛИ ПОРАЗ, НАЈГОЛЕМАТА ПОБЕДА Е ДА БИДЕШ ОДГОВОРЕН И УМЕРЕН ЗА ДА СТИГНЕШ ЖИВ ДО ЦЕЛТА

На поканата за интервју за Полна Чаша, новиот идол на младите генерации автомобилскиот првак со 10 национални шампионски титули на домашните првенства и двократен Европски шампион на ридски патеки...

15 септември 2016

Полна чаша на Instagram