Резултати од таг: вежби

„КОГА БЕВ СТУДЕНТ“ СО Д-Р ЖАН МИТРЕВ: БЕВ ОПСЕДНАТ СО МЕДИЦИНА, УЧЕВ НАВЕЧЕР, КОГА ЌЕ ЗАВРШЕА ЗАБАВИТЕ

Најдобар бев во најтешките предмети - патофизиологија, анатомија, хирургија. Имав просек околу 9 и тоа без да фаќам врски – вели академикот, кој токму на утрешен ден пред 18 години ја направи прва...

28 февруари 2018

СО ИСКАЧУВАЊЕТО НА ВРВОТ СИ САМО НА ПОЛОВИНА ПАТ ДО УСПЕХОТ

Сабота попладне, „Плеј кафе“ во „Сити Мол“ полно со случајни и намерни гости. Меѓу овие вториве беше и нашата екипа, која нетрпеливо го чекаше алпинистот Здравко Дејановиќ, човекот кој испиша исто...

19 декември 2015

ФИТНЕС КЛУБОВИ ЗА АКТИВЕН ЖИВОТ

21 век. Го нарекуваат дигитално време. Поголем дел од професиите сега се врзани за биро и столче, а најчестата вежба што ја правиме е маневрирање со прстите по тастатурата. Затоа сега, повеќе од ко...

6 октомври 2015

ПИВАРА СКОПЈЕ СО ДОНАЦИЈА ЗА ШКОЛАТА НА МЛАДИ ЛИДЕРИ

Во Охрид, од 17-ти до 28-ми Август, под покровителство на Претседателот на РМ, Ѓорѓе Иванов, се одржa Школата за млади лидери на која учествуваа 44 учесници и 20 предавачи од Македонија, Европа, САД, ...

25 август 2015

ПИВАРА СКОПЈЕ СО НАЈДОБРИ ПРАКТИКИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА

Пивара Скопје АД е добитник на годинешната национална награда за најдобра практика во областа на безбедност и здравје при работа. Наградата ја доделуваат Македонското здружение за заштита при работа и...

28 април 2014

ЕДНОДНЕВЕН НАСТАН ПОСВЕТЕН НА СВЕТСКИОТ ДЕН ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА

Во пресрет на 28 Април - Меѓународниот ден за безбедност и здравје при работа, во Пивара Скопје АД беше организиран целодневен настан на кој преку учество воедукативен квиз, показни вежби и специјализ...

27 април 2012

ПИВАРА СКОПЈЕ АД ВЛОЖУВА ВО ЗДРАВЈЕТО И ЗАШТИТАТА ПРИ РАБОТА

Одбележан 28 Април – Меѓународниот ден на здравје и заштита при работа Пивара Скопје АД е меѓу првите македонски компании која го има воведено и работи според меѓународниот стандард за здравје и зашт...

28 април 2011

Полна чаша на Instagram