Резултати од таг: возење

ВО ВОЗЕЊЕТО НЕМА ПОБЕДА ИЛИ ПОРАЗ, НАЈГОЛЕМАТА ПОБЕДА Е ДА БИДЕШ ОДГОВОРЕН И УМЕРЕН ЗА ДА СТИГНЕШ ЖИВ ДО ЦЕЛТА

На поканата за интервју за Полна Чаша, новиот идол на младите генерации автомобилскиот првак со 10 национални шампионски титули на домашните првенства и двократен Европски шампион на ридски патеки...

15 септември 2016

СО ВЕЛОСИПЕД ОКОЛУ МАВРОВСКО ЕЗЕРО

Секој од нас бил барем еднаш во животов во Маврово. Кој на скијање, кој на семинар во хотелите, кој во викендичка, кој на еднодневна екскурзија. Маврово е една од неизбежните дестинации во Македониј...

16 декември 2015

КАМПАЊА ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ПАТИШТАТА

За секој живот постои лична, но и колективна одговорност - ова не е само напишана изрека која некаде ќе ја прочитате или некој ќе ви ја каже, туку порака која треба сите да ја земеме со голема одгов...

10 декември 2015

Полна чаша на Instagram