Резултати од таг: волонтеризам

УШТЕ ЕДНА ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Во екот на новогодишната магија за споделување радост и среќа со најмилите, жените вработени во Пивара Скопје повторно го посетија СОС Детско Село Македонија. На заедничкото дружење, децата од СОС...

27 декември 2018

ВРАБОТЕНИТЕ ВО ПИВАРА СКОПЈЕ НАГРАДЕНИ ЗА ВОЛОНТЕРИЗАМ ОД ЦРВЕНИОТ КРСТ НА ГРАД СКОПЈЕ

Вработените во Пивара Скопје го добија годишното признание за волонтеризам од Црвениот Крст на Град Скопје.  Во изминатата 2016 година, вработените во Пивара Скопје покажаа подготвеност и желба да пом...

15 декември 2016

Полна чаша на Instagram