Резултати од таг: волонтери

АМЧАМ СОБРА 1.500.000 ДЕНАРИ ЗА ОПШТЕСТВЕНО КОРИСНИ ПРОЕКТИ

Американската стопанска комора во Македонија - АмЧам, бизнис заедница на 130 од најголемите компании во земјава, организираше настан за собирање финансиски средства насловен како Социјална берза, ...

10 април 2019

ВРАБОТЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ НА ЗАЕДНИЧКО КНИЖЕВНО МАТИНЕ СО МЛАДИТЕ ОД СОС ДЕТСКО СЕЛО

Вработените од Пивара Скопје и младите од СОС Детско Село на заедничко дружење со низа активности го одбележаа годинешниот Меѓународен ден на жената – 8-ми Mарт. „Среќни сме што повторно имаме ...

8 март 2019

УШТЕ ЕДНА ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Во екот на новогодишната магија за споделување радост и среќа со најмилите, жените вработени во Пивара Скопје повторно го посетија СОС Детско Село Македонија. На заедничкото дружење, децата од СОС...

27 декември 2018

СОРАБОТКА СО ЦРВЕН КРСТ

Поттикнување на соработката меѓу Црвениот крст и партнерските организации за воспоставување одржливи партнерства, обезбедување проектна поддршка за општествено социјални програми за подобрување на ква...

20 декември 2018

УСПЕХОТ Е РЕЗУЛТАТ НА СИЛНИТЕ ПАРТНЕРСТВА И СТРАТЕШКИОТ ПРИСТАП ПРИ ВЛОЖУВАЊАТА ВО ЗАЕДНИЦАТА

Вистинскиот успех е возможен и целосен доколку го споделиме со заедницата на која и припаѓаме. Оваа навидум едноставна реченица е една од суштинските одредници и вредности на кои се темели корпора...

7 јули 2018

НАД 26 ИЛЈАДИ ОСНОВЦИ НАУЧИЈА КАКО ДА ГИ ЗАШТИТАТ ЗДРАВЈЕТО, БЕЗБЕДНОСТА И ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Околу 8.400 ученици од 112 основни училишта во 17 општини и градови и оваа година се стекнаа со дополнително практично знаење од областа на здравјето и безбедноста. Тоа е главната цел на едукативн...

28 мај 2018

ЗАЕДНИЧКА АКЦИЈА ЗА ПРИМЕР: СОБРАН ОТПАДОТ ОД БРЕГОТ И ВОДИТЕ НА ЕЗЕРОТО МАТКА

Свесни за огромното значење на чистата и здрава животна средина, по успехот на минатогодишната акција за чистење на кејот на Вардар, вработените и членовите на менаџерскиот тим на Пивара Скопје, о...

27 септември 2017

ПИВАРА СКОПЈЕ ПРОДОЛЖУВА СО ЕДУКАЦИЈАТА НА ОСНОВЦИТЕ ЗА БЕЗБЕДНИ И ЗДРАВИ ШКОЛСКИ ДЕНОВИ

Веќе четврта година по ред, Пивара Скопје, во соработка со општините, го реализира едукативниот проект на теми поврзaни со здравјето и безбедноста, наменет за учениците од четврто одделение. Оваа годи...

28 април 2017

ПИВАРА СКОПЈЕ И COCA-COLA КОМПАНИЈАТА ОБЕЗБЕДИЈА 100.000 ЕВРА, ВОЛОНТЕРИ И ПАКУВАНА ВОДА ЗА ПОГОДЕНИТЕ ОД ПОПЛАВИТЕ

Пивара Скопје и Coca-Cola компанијата донираат 100.000 евра, вода и волонтерска помош, поддржувајќи го Црвениот крст на Република Македонија, Град Скопје, Општина Гази Баба и други релевантни инст...

10 август 2016

ПИВАРА СКОПЈЕ И COCA-COLA КОМПАНИЈАТА ОБЕЗБЕДИЈА 100.000 ЕВРА, ВОЛОНТЕРИ И ПАКУВАНА ВОДА ЗА ПОГОДЕНИТЕ ОД ПОПЛАВИТЕ

Пивара Скопје и Компанијата Coca-Cola донираат 100.000 евра, вода и волонтерска помош, поддржувајќи го Црвениот крст на Република Македонија, Град Скопје, Општина Гази Баба и други релевантни институц...

10 август 2016

ПИВАРА СКОПЈЕ СО ЕДУКАЦИЈА ЗА ЗДРАВИ И БЕЗБЕДНИ ШКОЛСКИ ДЕНОВИ

Кога некој ќе ме праша кој од многуте значајни проекти за Пивара Скопје во кои бев вклучен во мојата 14-годишна кариера ме прави посебно горд, дефинитивно би рекол проектот за „Едукација за здрави и...

20 декември 2015

Полна чаша на Instagram