Резултати од таг: Горско

ЕКСКЛУЗИВНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ОД ГОРСКО НА ПИВОФЕСТ 2011

Водечкиот македонски фолк интерпретатор Наум Петрески, на третиот ден од „Пивофест“ (сабота, 16 јули 2011), ќе биде ексклузивен гостин на штандот на Пивара Скопје АД. Наум ќе изведе дел од неговиот...

16 јули 2011

Полна чаша на Instagram