Резултати од таг: деца

УШТЕ ЕДНА ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Во екот на новогодишната магија за споделување радост и среќа со најмилите, жените вработени во Пивара Скопје повторно го посетија СОС Детско Село Македонија. На заедничкото дружење, децата од СОС...

27 декември 2018

ПРЕКУ ХУМОР И ЕДУКАЦИЈА СЕ ОДРЖА ЗАВРШНАТА ПРЕТСТАВА ОД ПРОЕКТОТ НА ПАКОМАК, ПИВАРА СКОПЈЕ И ХОЛАНДСКА АМБАСАДА – „ХОКУС ПОКУС, РЕЦИКЛИРАЊЕТО Е ВО ФОКУС“

Во преполната сала на Македонската Филхармонија беше одржана и третата завршна претстава на проектот наречен „Хокус покус, рециклирањето е во фокус“, кој „Пакомак“, Пивара Скопје и Холандска амбас...

12 декември 2018

ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ЖЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Имајќи ја како мотив моќта на жената во современото општество, а уште повеќе, улогата на жените вработени во Пивара Скопје кои редовно ги поддржуваат општествено одговорните проекти на компанијата, во...

8 март 2017

ПИВАРА СКОПЈЕ ПРОДОЛЖУВА СО ЕДУКАЦИЈА ЗА ЗДРАВИ И БЕЗБЕДНИ ШКОЛСКИ ДЕНОВИ

По повод 28-ми април – Меѓународниот ден за безбедност и здравје при работа, Пивара Скопје продолжува со реализација на проектот за едукација на учениците во основните училишта на теми поврзaни со здр...

28 април 2015

ЕДУКАЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНИ ШКОЛСКИ ДЕНОВИ

Околу 650 ученици од основните училишта на територијата на општина Аеродром се стекнаа со основни знаења од областа на безбедност и здравје во училишни средини. Тоа беше и основната цел на едукативнит...

21 мај 2014

COCA-COLA ОСНОВА ФОНД ВРЕДЕН 31 МИЛ. ДОЛАРИ ЗА ОБНОВА НА ЈАПОНИЈА

Системот на Coca-Cola, чиј дел е Пивара Скопје АД, се приклучи кон хуманитарните активности наменети за помош и обнoва на погодените подрачја од катастрофалниот земјотрес и цунами во Јапонија Компа...

5 април 2011

Полна чаша на Instagram