Резултати од таг: друштво

МУЗИЧКИ ЛЕТНИ ФЕСТИВАЛИ ВО МАКЕДОНИЈА КОИ МОРАТЕ ДА ГИ ПОСЕТИТЕ

Покрај екстремно високите температури, македонските лета станаа препознатливи и по организацијата на екстремно добри музички фестивали. Настани за сечиј вкус, за сите генерации, настани кои секоја...

14 јули 2017

ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – НАУМЧЕ МОЈСОВСКИ

Наумче Мојсовски, член на македонската ракометна репрезентација порачува: „Друштвото е најважно. Со добро друштво и добра забава нема потреба за неодговорно консумирање алкохол.” ...

19 јануари 2016

ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – НАУМЧЕ МОЈСОВСКИ

Наумче Мојсовски, член на македонската ракометна репрезентација порачува: "Друштвото е најважно. Со добро друштво и добра забава нема потреба за неодговорно консумирање на алкохол." ...

19 јануари 2016

ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – ФИЛИП ТАЛЕСКИ

Филип Талески, член на македонската ракометна репрезентација порачува: „Внимателно одберете го друштвото и забавата која ви одговара, и секогаш консумирајте одговорно.“ ...

17 јануари 2016

ВЕТЕР ВО КОСА, БИТОЛА ПОД ТРКАЛА

Битола – градот во подножјето на Пелистер. Доволно голем и убав да побуди во вас желба за нова авантура, овојпат на велосипед. Возење велосипед низ град е една од најубавите и здрави активности пре...

25 декември 2015

ЗОШТО ПИВО ПРЕД КООПЕРАЦИЈА Е ЗАКОН

Затоа што во времето пред социјалните медиуми Кооперација беше збирната точка за сите маалски (а и не толку маалски) новости, а со по едно пиво овие муабети траеја со саати, некогаш дури и додек...

16 декември 2015

Полна чаша на Instagram