Резултати од таг: концерт

„КОГА БЕВ СТУДЕНТ“ СО БИСЕРА ЧАДЛОВСКА, ДИРИГЕНТ: МИ ВЕЛЕА ДЕКА ЌЕ МЕ ИЗЕДАТ НА АКАДЕМИЈА, АМА НИШТО НЕ МОЖЕШЕ ДА МЕ СПРЕЧИ ДА СТАНАМ ДИРИГЕНТ

Излегувавме во „Виктор и Викторија“. Тоа ни беше вистинска школа. Дискутиравме за музика, за концерти. Не се занимававме со тоа кој како изгледа, ами што прави, беше интересно и поучно, вели дириг...

31 јануари 2019

СКОПСКО, НАШЕТО НАЈДОБРО, ВЕ ПОКАНУВА НА АКУСТИЧЕН КОНЦЕРТ НА РОК ГРУПАТА „АРЕА“

СКОПСКО ја продoлжува својата поддршка на вистинските национални вредности, со особено залагање за нивно издигнување и популаризација. Во таа насока, СКОПСКО Ви го претставува концертот на македонскат...

8 октомври 2010

СВЕТСКАТА РОК ЛЕГЕНДА БИЛИ АЈДОЛ НА СКОПСКОТО КАЛЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА СКОПСКО

Скопје, 11-ти јуни 2010 – СКОПСКО останува доследно во својата мисија да им овозможи на граѓаните на Република Македонија и на главниот град, несекојдневни и незаборавни музички доживувања, преку гост...

30 септември 2010

Полна чаша на Instagram