Резултати од таг: организација

ЗОРЕ СПАСОВСКА – ГОДИНАВА ПРОСЛАВУВАМ 40 ГОДИНИ РАБОТА ВО ПИВАРА СКОПЈЕ – КОМПАНИЈАТА Е МОЈОТ ВТОР ДОМ

Четири децении во Пивара Скопје, исполнети со предизвици и промена на неколку позиции е доказ дека Пивара Скопје е компанија која се грижи за своите вработени и нивниот личен и кариерен развој, ве...

18 март 2019

ПРВО МЕСТО ЗА ПИВАРА СКОПЈЕ НА 17-ТИОТ ХУМАНИТАРЕН АМАТЕРСКИ ВЕЛЕСЛАЛОМ ВО МАВРОВО

Снежана Савиќ Димовска, менаџер за правни работи во Пивара Скопје го освои првото место на 17-тиот Хуманитарен аматерски велеслалом во Маврово. Дел од овој велеслалом беше и тимот на #Пиварци, кои...

20 февруари 2019

УЧИМЕ ЕДНИ ОД ДРУГИ, ВЗАЕМНО СЕ ПОДДРЖУВАМЕ, А ПОРАДИ ОДЛИЧНАТА КОМУНИКАЦИЈА РАБОТАТА СЕКОГАШ ЈА ЗАВРШУВАМЕ УСПЕШНО

„Под поимот Пиварец подразбирам искрен човек кој има самопочит и почит кон другите, добра соработка и комуникација со сите, кој е посветен на својата работа, несебичен, издржлив и има верба во себ...

4 февруари 2019

УШТЕ ЕДНА ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Во екот на новогодишната магија за споделување радост и среќа со најмилите, жените вработени во Пивара Скопје повторно го посетија СОС Детско Село Македонија. На заедничкото дружење, децата од СОС...

27 декември 2018

НАШЕТО ПРАКТИКАНТСКО ИСКУСТВО ВО ПИВАРА СКОПЈЕ

По цели два месеци поминати во Пивара Скопје, си заминавме побогати за едно големо искуство. И двајцата бевме практиканти во Секторот за односи со јавност и комуникации под менторство на Менаџерот...

19 октомври 2017

НЕ ПОСТОИ МАГИЧНА ФОРМУЛА ЗА РАМНОТЕЖА МЕЃУ КАРИЕРАТА И ПРИВАТНИОТ ЖИВОТ, СЀ СЕ СВЕДУВА НА ДОБРА ОРГАНИЗАЦИЈА

Сакајќи да направиме мал осврт кон секогаш актуелната тема за родовата еднаквост во академските кругови, но и вечната дилема на обичниот човек за поделбата на улогите на мажите и жените во семејст...

9 март 2017

ЈУБИЛЕЈНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ПИВАРА СКОПЈЕ ОД СОС ДЕТСКО СЕЛО

На свечената церемонија која СОС Детското Село ја одржа по повод јубилејот, 15 години од своето постоење, на Пивара Скопје и беше доделена јубилејна плакета во знак на благодарност за континуираната и...

14 декември 2016

ПИВАРА СКОПЈЕ И ГАЛИЧКА СВАДБА – НЕРАСКИНЛИВА ВРСКА НА ДВЕ АВТЕНТИЧНИ ПРИКАЗНИ

И годинава, Пивара Скопје и нејзините брендoви се нераскинлив дел од „Галичка свадба“ – еден од најавтентичните културни настани во земјава и пошироко. За да може оваа уникатна традиција да продолжи, ...

19 јули 2016

ПИВАРА СКОПЈЕ И ГАЛИЧКА СВАДБА – НЕРАСКИНЛИВА ВРСКА НА ДВЕ АВТЕНТИЧНИ ПРИКАЗНИ

И годинава, Пивара Скопје и нејзините брендoви се нераскинлив дел од „Галичка свадба“ – еден од најавтентичните културни настани во земјава и пошироко. За да може оваа уникатна традиција да продол...

14 јули 2016

ПИВАРА СКОПЈЕ ГО ПОДРЖИ МЕЃУНАРОДЕН ТУРНИР ВО ОДБОЈКА НА ПЕСОК “САТЕЛИТ СКОПЈЕ 2015”

На 20-ти август на двете игралишта за одбојка на песок при градската плажа “Парк” официјално стартуваше шестиот меѓународен турнир во одбојка на песок и првиот европски сателит турнир “Сателит Скопје ...

20 август 2015

СКОПСКО ДЕЛ ОД УНИКАТНАТА ТРАДИЦИЈА

Пивара Скопје АД и СКОПСКО и оваа година се неодвоив дел од оригиналните и неповторливи свадбарски обичаи и ритуали на Галичката свадба – единствена културно-сценска манифестација од ваков вид на овие...

20 јули 2011

НА 49-ТАТА СВЕТСКА СЕЛЕКЦИЈА НА КВАЛИТЕТ “MONDE SELECTION” ВО БРИСЕЛ, БЛЕСНА СУПЕРИОРНИОТ КВАЛИТЕТ НА СКОПСКО

СКОПСКО е годинашниот добитник на трофејот за највисок квалитет и на 4 златни медали на Институтот за селекција на квалитет “Monde selection”, една од најрепрезентативните организации за проверка на к...

27 септември 2010

Полна чаша на Instagram