Резултати од таг: партнери

УШТЕ ЕДНА ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Во екот на новогодишната магија за споделување радост и среќа со најмилите, жените вработени во Пивара Скопје повторно го посетија СОС Детско Село Македонија. На заедничкото дружење, децата од СОС...

27 декември 2018

ПИВАРА СКОПЈЕ СО ПОДДРШКА ЗА МЕЃУНАРОДНИОТ ТУРНИР ВО ОДБОЈКА НА ПЕСОК 

За почеток, еден мал предизвик за сите. Одвојте неколку минути и пребарајте ја на интернет листата на „петте најпопуларни спортови во светот по бројот на нивните фанови”. Можете да најдете голем бро...

3 септември 2016

ОХРИДСКО ЛЕТО И ПИВАРА СКОПЈЕ, ПРИЈАТЕЛСТВО КОЕ СЕ НЕГУВА СО ДЕЦЕНИИ

Во Охрид, градот низ кој поминува најголемата културна артерија во Македонија и кој најдобро ја претставува целата наша култура и духовно наследство, веќе 55 години се случува еден настан кој креати...

10 јули 2016

МАРКЕТИНГ-АГЕНЦИИТЕ МОРА ДА „ДИШАТ“ СО БРЕНДОТ

Јавноста ја познава како новиот директор на маркетинг-агенцијата „Меккен“ во Скопје,  колегите ја опишуваат како позитивна и ведра личност, а клиентите како професионалец со кого е задоволство да ...

24 јануари 2016

ЗАВРШИ ГОДИНЕШНОТО ОХРИДСКО ЛЕТО

После 40 дневната богата културна понуда, на отворената сцена Долни Сарај, со церемонијалното гаснење на фестивалскиот оган, беше спуштена завесата на јубилејното, 55-то „Охридско лето“. Честа да го з...

20 јули 2015

COCA-COLA КУП ЗА ПРОМОЦИЈА НА СПОРТСКИОТ ДУХ И АКТИВНИОТ ЖИВОТ КАЈ МЛАДИТЕ

Во пресрет на Европското првенство во фудбал 2012, Пивара Скопје АД, Coca-Cola и проектот „Отворени забавни фудбалски школи“ организираат турнири во фудбал и други спортски активности под заедничка пл...

1 мај 2012

Полна чаша на Instagram