Резултати од таг: пивски приказни

СВЕТОТ НА ПИВСКИТЕ ЕТИКЕТИ

Пивската етикета претставува парче хартија на кое стои објаснување за тоа од која пивара потекнува пивото, кое е неговото име и од кој вид е самото пиво, всушност етикетата е таа која го создава и...

2 мај 2017

РАКОМЕТОТ БАРА ЖРТВА, НО УСПЕВАМ ДА ВОСПОСТАВАМ БАЛАНС

„Балерина со големина на мечка. Одличен играч.” Со овие зборови познатиот спортски коментатор на ЕХФ Том‘О Бранагејн го опиша нашиот Стојанче Стоилов, гледајќи како одлично се справува со противни...

30 декември 2015

ЛИДЕРИТЕ НОСАТ ВОЗБУДА НА ПАЗАРОТ

„Ми го разубавивте денот“, ова беше коментарот на еден од нашите потрошувачи на објавата дека го лансираме новото СКОПСКО Темно. Во тој момент сфатив дека имаме одличен производ кој ќе постигне голе...

23 декември 2015

“AFTER-WORK” ЗАБАВИ ЗА ЕФИКАСНИ ТИМОВИ

Ако не сите, тогаш дефинитивно најголемиот дел од нас сме многу среќни што секој ден работиме во тимови. Без разлика дали се работи за секторски или меѓусекторски проектен тим, голем дел од работнот...

20 декември 2015

МЛАДОЖЕНЕЦОТ И НЕВЕСТАТА ОД ГАЛИЧКА СВАДБА НА ТРАДИЦИОНАЛНА ПОСЕТА ВО ПИВАРА СКОПЈЕ

„Низ прстен те гледам, во срце да ти влезам“, зборови кажани од невестата додека гледа низ прстенот и ги споделува чувствата со љубовта на својот живот. Зборови кои со децении се нераскинлив дел од ...

20 декември 2015

ЗОШТО ПИВО ПРЕД КООПЕРАЦИЈА Е ЗАКОН

Затоа што во времето пред социјалните медиуми Кооперација беше збирната точка за сите маалски (а и не толку маалски) новости, а со по едно пиво овие муабети траеја со саати, некогаш дури и додек...

16 декември 2015

Полна чаша на Instagram