Резултати од таг: портфолио

ЧЕКОР ПОБЛИСКУ ДО ПОТРЕБНИТЕ ВЕШТИНИ И ЗНАЕЊА ЗА ПОСАКУВАНОТО РАБОТНО МЕСТО

Тема, актуелна веќе со години, а која сè повеќе се среќава како болна точка или, во најмала рака, како предизвик кој треба да се совлада, е разликата помеѓу потребните вештини за успешно извршувањ...

4 август 2016

ПРИКАЗНАТА ЗА RADLER

Што се крие зад името? Мешањето на пивото со други вкусови нема долга традиција на македонскиот пивски пазар, меѓутоа не може да се негира фактот дека долгите топли летни ноќи се совршени за освежу...

20 декември 2015

СКОПСКО, МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД ОБИЧЕН БРЕНД

Уште на влезот на Пивара Скопје се чувствува слаткиот мирис на јачмен и хмељ, што буди убави чувства. Со самата прошетка низ емоциите кои ги поттикнува овој мирис, почнувате да се чувствувате гордо....

20 декември 2015

ЗОШТО Е ВАЖНО МЕНТОРСТВОТО?

Еден ден ми се јави еден пријател и ми кажа дека еден од поранешните вработени во Пивара Скопје бил унапреден на позицијата „генерален директор“ во друга пиварница која е исто така дел од системот н...

10 декември 2015

ПИВАРА СКОПЈЕ ИНВЕСТИРАШЕ ВО ДОМАШНО ПРОИЗВОДСТВО НА ГЛОБАЛЕН ПИВСКИ БРЕНД – AMSTEL PREMIUM PILSENER

Вo годината кога Пивара Скопје АД одбележува 90 години од своето успешно работење, најголемата македонска пиварница го збогати своето производствено портфолио, лансирајќи на пазарот нов пивски бренд –...

15 јануари 2014

НОВО СВЕТСКО ДОСТИГНУВАЊЕ НА ПИВАРА СКОПЈЕ АД

Coca-Cola компанија: Нашите најквалитетни пијалаци се произведуваат во Македонија! Компанијата Coca-Cola ја рангираше Пивара Скопје АД на прво место во светот според индексот на квалитет на пијалацит...

20 март 2013

ВКУСОТ НА МАКЕДОНИЈА ДОБИ НОВ ИЗГЛЕД

СКОПСКО во ново стаклено шише од 0,33л Следејќи ги стандардите и современите трендови Пивара Скопје АД го менува визуелниот идентитет на водечкиот бренд во своето портфолио – СКОПСКО. Дизајнот на н...

20 август 2012

Полна чаша на Instagram