Резултати од таг: посета

УШТЕ ЕДНА ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Во екот на новогодишната магија за споделување радост и среќа со најмилите, жените вработени во Пивара Скопје повторно го посетија СОС Детско Село Македонија. На заедничкото дружење, децата од СОС...

27 декември 2018

СО ВЕЛОСИПЕД ОКОЛУ МАВРОВСКО ЕЗЕРО

Секој од нас бил барем еднаш во животов во Маврово. Кој на скијање, кој на семинар во хотелите, кој во викендичка, кој на еднодневна екскурзија. Маврово е една од неизбежните дестинации во Македониј...

16 декември 2015

Полна чаша на Instagram