Резултати од таг: придонес

ПИВАРА СКОПЈЕ – ЛИДЕР ВО ПОСТИГНУВАЊЕ НА ЦЕЛИТЕ ЗА ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ

Пивара Скопје ја доби годинешната награда „Предводници на Целите за одржлив развој“ на Обединетите Нации. Со наградата која се доделува во рамки на Проектот „Градење меѓусекторски партнерства за о...

28 февруари 2019

УШТЕ ЕДНА ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Во екот на новогодишната магија за споделување радост и среќа со најмилите, жените вработени во Пивара Скопје повторно го посетија СОС Детско Село Македонија. На заедничкото дружење, децата од СОС...

27 декември 2018

НОВА ЗАЕДНИЧКА ВОЛОНТЕРСКА ЕКО–АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КЕЈОТ НА ВАРДАР

Во организација на Пивара Скопје, Амбасадата на Кралството Холандија и компанијата Пакомак, годинава повторно се исчистени патеките и бреговите од двете страни на реката Вардар во централното град...

26 април 2018

РОСА ОТВОРА 3 ШКОЛИ ЗА РОДИТЕЛСТВО ВО ЗДРАВСТВЕНИТЕ ДОМОВИ ВО МАКЕДОНИЈА

 Нов партнерски проект на Пивара Скопје и Министерството за здравство за едукација на идните родители Денес Пивара Скопје и Министерството за здравство го најавија својот најнов проект преку ко...

8 февруари 2018

ПИВАРА СКОПЈЕ НАГРАДЕНА ЗА СВОЈОТ ДЕЛОВЕН УГЛЕД И ЗА ПРИДОНЕСОТ ВО РАЗВОЈОТ НА ЗАЕДНИЦАТА

Сојузот на стопански комори на Македонија ѝ го додели на Пивара Скопје признанието „Златна монета“ за бренд со највисока корпоративна репутација во земјата. Ваквото признание, кое за првпат се воведув...

4 ноември 2016

ОДНОСИ СО ЈАВНОСТА И КОМУНИКАЦИЈА

Тимот за јавни работи и комуникации го поддржува одржливиот деловен раст на Пивара Скопје преку влијаење и обликување на мислењето на сите засегнати страни. Тоа значи ефикасни комуникации со државните...

17 декември 2015

ПРОГРАМА ЗА МЕНАЏМЕНТ ОБУКА

Оваа програма е смислена на таков начин што нуди можност за брз напредок, интензивно учење и развој, конкретни одговорности и задачи преку кои секој учесник директно придонесува за успехот и резултати...

15 декември 2015

НОВИ АМБИЦИОЗНИ ПЛАНОВИ ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ОД COCA-COLA HBC И ПИВАРА СКОПЈЕ

Пивара Скопје, како заедничко вложување на Coca-Cola HBC и Heineken, останува посветена на својата агенда за одржливост во насока на поттикнување одржлив раст и развој. Компанијата во целост е усоглас...

9 декември 2015

ПИВАРА СКОПЈЕ ГО ПОДРЖИ МЕЃУНАРОДЕН ТУРНИР ВО ОДБОЈКА НА ПЕСОК “САТЕЛИТ СКОПЈЕ 2015”

На 20-ти август на двете игралишта за одбојка на песок при градската плажа “Парк” официјално стартуваше шестиот меѓународен турнир во одбојка на песок и првиот европски сателит турнир “Сателит Скопје ...

20 август 2015

ПОТВРДЕНО ЛИДЕРСТВОТО НА COCA-COLA HBC

Системот на Coca-Cola HBC, каде припаѓа и Пивара Скопје, е награден со А рејтинг од страна на CDP (Carbon Disclosure Project), со што се вброи меѓу корпорациите кои ја сочинуваат листата на глобални л...

28 август 2014

Полна чаша на Instagram