Резултати од таг: ризици

ПОД МОТОТО „САДИМЕ ЉУБОВ“, ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ЖЕНИТЕ ВО ПИВАРА СКОПЈЕ ЗА ДЕЦАТА ОД СОС ДЕТСКО СЕЛО

И оваа година, жените вработени во Пивара Скопје, на автентичен начин, со волонтерска акција, го одбележаа 8 Март – Меѓународниот ден на жената. Во рамките на оваа акција, која се одржа под мотото...

7 март 2018

ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – ФИЛИП ТАЛЕСКИ

Филип Талески, член на македонската ракометна репрезентација порачува: „Внимателно одберете го друштвото и забавата која ви одговара, и секогаш консумирајте одговорно.“ ...

17 јануари 2016

ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – ГОЦЕ ОЈЛЕСКИ

Гоце Ојлески, член на македонската ракометна репрезентација порачува: „Како и во спортот, и во одговорната консумација самоконтролата е многу важна. Само држи ги конците под контрола и прави ги работи...

15 јануари 2016

ФИНАНСИИ

Тимот на Пивара Скопје одговорен за финансиите е високопрофесионален, ориентиран кон постигнување резултати и силно фокусиран на постигнување финансиска стабилност и раст. Улогата на овој тим е да ги ...

17 декември 2015

Полна чаша на Instagram