Резултати од таг: свест

ЕДУКАЦИЈА НА МЛАДИТЕ ЗА ПРАВИЛЕН ТРЕТМАН И РЕЦИКЛИРАЊЕ НА ОТПАДОТ

Во рамки на платформата „Дали рециклирате!?“, „Пивара Скопје“, заедно со Амбасадата на Холандија во Македонија и компанииите „Пакомак“ и „Нула отпад“, започна проект за едукација на младите за начинот...

27 февруари 2017

НАД 8.000 УЧЕНИЦИ ЌЕ СЕ ЕДУЦИРААТ ЗА БЕЗБЕДНИ И ЗДРАВИ ШКОЛСКИ ДЕНОВИ

На одбележувањето на Меѓународниот ден за безбедност и здравје при работа – 28. aприл, Пивара Скопје, трета година по ред, продолжува со реализација на волонтерскиот проект за едукација на учениците в...

28 април 2016

ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – НАУМЧЕ МОЈСОВСКИ

Наумче Мојсовски, член на македонската ракометна репрезентација порачува: „Друштвото е најважно. Со добро друштво и добра забава нема потреба за неодговорно консумирање алкохол.” ...

19 јануари 2016

ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – НАУМЧЕ МОЈСОВСКИ

Наумче Мојсовски, член на македонската ракометна репрезентација порачува: "Друштвото е најважно. Со добро друштво и добра забава нема потреба за неодговорно консумирање на алкохол." ...

19 јануари 2016

ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – ФИЛИП ТАЛЕСКИ

Филип Талески, член на македонската ракометна репрезентација порачува: „Внимателно одберете го друштвото и забавата која ви одговара, и секогаш консумирајте одговорно.“ ...

17 јануари 2016

ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – ГОЦЕ ОЈЛЕСКИ

Гоце Ојлески, член на македонската ракометна репрезентација порачува: „Како и во спортот, и во одговорната консумација самоконтролата е многу важна. Само држи ги конците под контрола и прави ги работи...

15 јануари 2016

ПРАВИМЕ СÈ ДА ОБЕЗБЕДИМЕ ЗДРАВИ И БЕЗБЕДНИ ШКОЛСКИ ДЕНОВИ

И во 2015 година, поточно на Меѓународниот ден за безбедност и здравје при работа (28 април), Пивара Скопје продолжи со реализација на проектот преку кој 1.500 ученици беа едуцирани за здравјето и...

14 декември 2015

КАМПАЊА ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ПАТИШТАТА

За секој живот постои лична, но и колективна одговорност - ова не е само напишана изрека која некаде ќе ја прочитате или некој ќе ви ја каже, туку порака која треба сите да ја земеме со голема одгов...

10 декември 2015

ДЕН ЗА ОДГОВОРНА КОНСУМАЦИЈА

На 18 Септември во Пивара Скопје го одбележавме меѓународниот “Ден за одговорна консумација”. Кампањата има за цел да ја подигне свесноста за одговорна консумација и нашата обврска како компанија за п...

18 септември 2015

Полна чаша на Instagram