Резултати од таг: солидарност

УШТЕ ЕДНА ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Во екот на новогодишната магија за споделување радост и среќа со најмилите, жените вработени во Пивара Скопје повторно го посетија СОС Детско Село Македонија. На заедничкото дружење, децата од СОС...

27 декември 2018

„КОГА БЕВ СТУДЕНТ“ СО АНА ЈОВКОВСКА: СЕ ТРКАВ СО САМАТА СЕБЕ, НИКОГАШ СО ДРУГИТЕ

Посакувам на факултет да имаше повеќе разновидност, надворешни предавачи и пракса и повеќе да нè учеа на солидарност и критичност Медиумите, особено телевизијата, се морињата во кои одлично пл...

6 ноември 2017

ПИВАРА СКОПЈЕ И COCA-COLA КОМПАНИЈАТА ОБЕЗБЕДИЈА 100.000 ЕВРА, ВОЛОНТЕРИ И ПАКУВАНА ВОДА ЗА ПОГОДЕНИТЕ ОД ПОПЛАВИТЕ

Пивара Скопје и Coca-Cola компанијата донираат 100.000 евра, вода и волонтерска помош, поддржувајќи го Црвениот крст на Република Македонија, Град Скопје, Општина Гази Баба и други релевантни инст...

10 август 2016

ПИВАРА СКОПЈЕ И COCA-COLA КОМПАНИЈАТА ОБЕЗБЕДИЈА 100.000 ЕВРА, ВОЛОНТЕРИ И ПАКУВАНА ВОДА ЗА ПОГОДЕНИТЕ ОД ПОПЛАВИТЕ

Пивара Скопје и Компанијата Coca-Cola донираат 100.000 евра, вода и волонтерска помош, поддржувајќи го Црвениот крст на Република Македонија, Град Скопје, Општина Гази Баба и други релевантни институц...

10 август 2016

НАШАТА ОПРЕДЕЛБА ДА ЈА ПРОМОВИРАМЕ НЕДЕЛАТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА

Создавањето и одржувањето безбедна и здрава работна средина е неразделен, суштински дел од компаниската култура на Пивара Скопје и политиката на развој која ние ја негуваме. Да се сосредоточува вним...

20 декември 2015

НАШАТА СТРАТЕШКА ОПРЕДЕЛБА ЗА СОЛИДАРНОСТ И ХУМАНОСТ

“Секој од нас чувствува дека она што го прави е само една капка во океанот. Но ако не правиме ништо, океанот ќе биде посиромашен за таа една капка.” Мајка Тереза Скопје, 26 август 1910 – Кал...

20 декември 2015

МАКЕДОНИЈА ИСПРАТИ ПОРАКА ЗА СРЕЌА КОН СВЕТОТ

Преку Амбасадорите на среќата на Coca-Cola Големо срце во форма на сонце кое зрачи кон целиот свет доминира на специјално дизајнираното шише од Coca-Cola кое членовите на Експедиција 206 го добија ...

16 јуни 2010

Полна чаша на Instagram