Резултати од таг: СОС Детско село

ВРАБОТЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ НА ЗАЕДНИЧКО КНИЖЕВНО МАТИНЕ СО МЛАДИТЕ ОД СОС ДЕТСКО СЕЛО

Вработените од Пивара Скопје и младите од СОС Детско Село на заедничко дружење со низа активности го одбележаа годинешниот Меѓународен ден на жената – 8-ми Mарт. „Среќни сме што повторно имаме ...

8 март 2019

УШТЕ ЕДНА ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Во екот на новогодишната магија за споделување радост и среќа со најмилите, жените вработени во Пивара Скопје повторно го посетија СОС Детско Село Македонија. На заедничкото дружење, децата од СОС...

27 декември 2018

ПОД МОТОТО „САДИМЕ ЉУБОВ“, ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ЖЕНИТЕ ВО ПИВАРА СКОПЈЕ ЗА ДЕЦАТА ОД СОС ДЕТСКО СЕЛО

И оваа година, жените вработени во Пивара Скопје, на автентичен начин, со волонтерска акција, го одбележаа 8 Март – Меѓународниот ден на жената. Во рамките на оваа акција, која се одржа под мотото...

7 март 2018

ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ЖЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Имајќи ја како мотив моќта на жената во современото општество, а уште повеќе, улогата на жените вработени во Пивара Скопје кои редовно ги поддржуваат општествено одговорните проекти на компанијата, во...

8 март 2017

ЈУБИЛЕЈНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ПИВАРА СКОПЈЕ ОД СОС ДЕТСКО СЕЛО

На свечената церемонија која СОС Детското Село ја одржа по повод јубилејот, 15 години од своето постоење, на Пивара Скопје и беше доделена јубилејна плакета во знак на благодарност за континуираната и...

14 декември 2016

Полна чаша на Instagram