Резултати од таг: среќа

СКОПСКО – БРЕНД ИКОНА КОЈА НЀ СПОЈУВА ВЕЌЕ 95 ГОДИНИ

Пивара Скопје лансираше нова комуникациска платформа со која започнува одбележувањето на 95-годишнината на носечкиот бренд во своето пивско портфолио. Со неа, СКОПСКО потсетува на својата автентич...

13 март 2019

УШТЕ ЕДНА ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Во екот на новогодишната магија за споделување радост и среќа со најмилите, жените вработени во Пивара Скопје повторно го посетија СОС Детско Село Македонија. На заедничкото дружење, децата од СОС...

27 декември 2018

ПИВАРА СКОПЈЕ ДОНИРАШЕ ЛЕТНИКОВЕЦ ВО OПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Во духот на добро познатиот слоган „За Нас” на омилениот пивски бренд Скопско, Пивара Скопје денеска донираше нов летниковец, овој пат за жителите на општината Ѓорче Петров. Жителите на населба...

22 август 2018

НОВ ЛЕТНИКОВЕЦ ВО ОПШТИНА КАРПОШ, ДОНАЦИЈА ОД ПИВАРА СКОПЈЕ

Благодарение на омилениот пивски бренд Скопско, а во духот на неговиот слоган “За Нас” денеска жителите на Општина Карпош, добија нов летниковец, донација од Пивара Скопје. Станува збор за ново ме...

16 август 2018

РИТУАЛИ НА ФУДБАЛСКИТЕ ФАНОВИ

Секој од нас знае дека најголемиот дел од спортистите имаат различни ритуали и суеверија непосредно пред старт на натпреварите, како што се чување на среќна паричка за време на играта, одредени ге...

14 јули 2018

СРЕЌНА СУМ ШТО СУМ ДЕЛ ОД КОМПАНИЈА КОЈА ВРАБОТЕНИТЕ ГИ СМЕТА ЗА КЛУЧНИ ЗА СВОЈОТ УСПЕХ – ОЛИВЕРА ДАНЕВСКА МИТАНОСКИ – МЕНАЏЕР ЗА ГРИЖА НА КУПУВАЧИ

“Како и сите млади кои сонуваа да работат за една од најдобрите компании во Македонија, и јас копнеев да добијам таква шанса. Еден повик од HR службата на Пивара Скопје ја прекина мојата потрага п...

22 март 2018

ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА НА ЖЕНИТЕ ОД ПИВАРА СКОПЈЕ ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Имајќи ја како мотив моќта на жената во современото општество, а уште повеќе, улогата на жените вработени во Пивара Скопје кои редовно ги поддржуваат општествено одговорните проекти на компанијата, во...

8 март 2017

ПИВАРА СКОПЈЕ И ГАЛИЧКА СВАДБА – НЕРАСКИНЛИВА ВРСКА НА ДВЕ АВТЕНТИЧНИ ПРИКАЗНИ

И годинава, Пивара Скопје и нејзините брендoви се нераскинлив дел од „Галичка свадба“ – еден од најавтентичните културни настани во земјава и пошироко. За да може оваа уникатна традиција да продолжи, ...

19 јули 2016

ПИВАРА СКОПЈЕ И ГАЛИЧКА СВАДБА – НЕРАСКИНЛИВА ВРСКА НА ДВЕ АВТЕНТИЧНИ ПРИКАЗНИ

И годинава, Пивара Скопје и нејзините брендoви се нераскинлив дел од „Галичка свадба“ – еден од најавтентичните културни настани во земјава и пошироко. За да може оваа уникатна традиција да продол...

14 јули 2016

ПЕШ НИЗ БЕРОВСКО

Високо на падините на Малешевијата се крие едно мало гратче, мал свет и недопрен дел од природата кој ве мами и ве поканува да го истражите, да го впиете и да го искусите. Берово - бисерот на Источн...

6 ноември 2015

ОДГАЛОПИРАЈ КОН СРЕЌАТА

Замислете си гради полни со чист воздух. Замислете си звук на галоп наместо звук од тастатура. Замислете си зелени планински врвови наместо градско сивило. Замислете си узди наместо волан в раце....

4 ноември 2015

СКОПСКО ДЕЛ ОД УНИКАТНАТА ТРАДИЦИЈА

Пивара Скопје АД и СКОПСКО и оваа година се неодвоив дел од оригиналните и неповторливи свадбарски обичаи и ритуали на Галичката свадба – единствена културно-сценска манифестација од ваков вид на овие...

20 јули 2011

COCA-COLA СЛАВИ 125 ГОДИНИ СПОДЕЛУВАЊЕ СРЕЌА СО ЦЕЛИОТ СВЕТ

Coca-Cola ja прославува 125-годишнината заблагодарувајќи им се на луѓето од целиот свет и гледајќи кон иднината Светот прославува 125 години споделување среќа од уживањето во Coca-Cola. Со организа...

8 мај 2011

МАКЕДОНИЈА ИСПРАТИ ПОРАКА ЗА СРЕЌА КОН СВЕТОТ

Преку Амбасадорите на среќата на Coca-Cola Големо срце во форма на сонце кое зрачи кон целиот свет доминира на специјално дизајнираното шише од Coca-Cola кое членовите на Експедиција 206 го добија ...

16 јуни 2010

Полна чаша на Instagram