Резултати од таг: умереност

ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – НИКОЛА МИТРЕВСКИ

Никола Митревски, член на Македонската ракометна репрезентација и наш Амбасадор за одговорно консумирање порачува: „Кога станува збор за одговорна консумациjа, поставете личен пример кој ќе го следат ...

21 јануари 2016

ПОБЕДНИЦИТЕ КОНСУМИРААТ ОДГОВОРНО – ФИЛИП ТАЛЕСКИ

Филип Талески, член на македонската ракометна репрезентација порачува: „Внимателно одберете го друштвото и забавата која ви одговара, и секогаш консумирајте одговорно.“ ...

17 јануари 2016

КОНСУМИРАЈТЕ ОДГОВОРНО

Во Пивара Скопје цврсто веруваме дека само одговорното консумирање може да ни овозможи вистинско уживање во пивото. Токму поради тоа одговорното консумирање зазема голем простор во нашата комуникаци...

23 декември 2015

НАЈЧЕСТИТЕ ПРАШАЊА ЗА СТЕВИЈА

Денес живееме со брзо темпо на живот, ставајќи поголем акцент на нашите секојдневни навики и животен стил кои треба да ни помогнат да го издржиме таквото темпо. Покажувајќи интерес за теми како здра...

22 декември 2015

NESTEA СТЕВИЈА КАКО ИНОВАЦИЈА

Љубителите на ледени пијалаци, а посебно оние кои посветено ја бројат секоја калорија, можат да уживаат во омилениот ладен чај Nestea кој сега има 30 проценти помалку калории, бидејќи е засладен со ...

18 декември 2015

Полна чаша на Instagram