Резултати од таг: шампион

ВЕРБАТА ВО СЕБЕ МИ ОВОЗМОЖИ ДА ГО ИСПОЛНАМ СВОЕТО ВЕТУВАЊЕ И НАВИСТИНА ДА СТАНАМ ШАМПИОН!

Во Австрија замина со ветување за медал, но освои два, а веднаш по пристигнувањето во Скопје, изјави: „Ветив дека ќе станам шампион и станав шампион.” Ова се зборовите на Бојан Трајковски, единственио...

14 март 2017

ВО ВОЗЕЊЕТО НЕМА ПОБЕДА ИЛИ ПОРАЗ, НАЈГОЛЕМАТА ПОБЕДА Е ДА БИДЕШ ОДГОВОРЕН И УМЕРЕН ЗА ДА СТИГНЕШ ЖИВ ДО ЦЕЛТА

На поканата за интервју за Полна Чаша, новиот идол на младите генерации автомобилскиот првак со 10 национални шампионски титули на домашните првенства и двократен Европски шампион на ридски патеки...

15 септември 2016

ДОБРАТА ФИЗИЧКА АКТИВНОСТ Е ОСНОВА ЗА ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ

Иако со набиена агенда поради интензивните тренинзи, Индира Кастратовиќ без размислување ја прифати нашата покана за разговор. Се сретнавме во хотелот „Русија“. Кога се ракуваш со неа, не можеш да...

14 декември 2015

Полна чаша на Instagram