Испратете CV

Предизвикот е пред Вас. Аплицирајте за возбудлива кариера. Нашиот тим во секторот за човечки ресурси е посветен на тоа да ја разгледа Вашата апликација во најбрз можен рок.

Име:*

Презиме:*

Пол:*

Датум на раѓање:*

Адреса:*

Телефон:*

Е-маил:*

Наведете го вашиот највисок степен на завршено образование:*

Образовна институција:*

Дипломирал/а со оцена (пример 8.72):*

Ангажмани за време на студирањето

Наведете ја позицијата за која сте заинтересирани:*

Претходно работно искуство (позиција, компанија, времетраење):*

Познавање на МS Office:*
MS WordMS ExcelMS PowerPoint

Познавање на странски јазици:*

Поседувате возачка дозвола:*

Сертификати

Дали имате роднини во Пивара Скопје?:*

Прикачи CV:*

Прикачи мотивационо писмо:

Потврдувам дека сите горенаведени податоци се точни и согласен сум компанијата да ме контактира во иднина доколку постои отворена позиција.*

captcha

Пивара Скопје

Ние сме тука за Вас, подготвени да одговориме. Затоа што Вашето задоволство е најголемата награда за нас.

Следете нè

Полна чаша на Instagram