Резултати од таг: посетители

РЕКОРД ЗА 90 ГОДИНИ СКОПСКО

На првиот ден од годинешниот Пивофест, Пивара Скопје и СКОПСКО приредија спектакл за посетителите и љубителите на пивото, скарата и одличната забава. Пивото со најдолга традиција во земјата – СКОПСКО ...

9 август 2014

СКОПСКО АПЕЛИРА: КОНСУМИРАЈ ОДГОВОРНО И НЕ ВОЗИ, ДОКОЛКУ ПИЕШ!

За време на Струмичкиот карневал 2013 Останувајќи верно на традицијата, секогаш дел од одличната забава, СКОПСКО и оваа година е дел од спектакуларната забава под маски што од 14-ти до 20-ти март се ...

9 март 2013

УСПЕШЕН СТАРТ НА ПРАЗНИКОТ НА ПИВОТО И ДОБРАТА ЗАБАВА

Отворен ПИВОЛЕНД 2011 СКОПСКО и оваа година е генерален спонзор на фестивалот на пивото Пиволенд 2011, кој синоќа беше свечено отворен, а ќе трае до 4-ти септември, на новата локација – платото пре...

1 септември 2011

ПОДАРОК ЗА ГРАЃАНИТЕ НА ПРИЛЕП

Во пресрет на отворањето на годинешниот „Пивофест“, Пивара Скопје АД им подари на граѓаните на Прилеп нови стилизирани канделабри кои ќе го красат централното градско јадро и паркот пред зградата на о...

9 мај 2011

ОБНОВЕН ХОЛАНДСКИОТ ПАРК ВО ОХРИД

Паркот е збогатен со иновативни елементи за одмор и рекреација и со тоа добива нов лик на возбудливо катче за престој и уживање на туристите и жителите на најголемиот туристички центар во земјава. ...

6 мај 2011

Полна чаша на Instagram